Despre noi

CRISTINA GHEORGHIU este solista ideala care va garanteaza un eveniment de exceptie unde distractia este asigurata, prestatia sa artistica fiind pe placul celor mai pretentiosi invitati.

Este solista de folclor autentic, de origine din zona Bucovinei, si interpreteaza unele dintre cele mai indragite melodii moldovenesti. Este cotata ca fiind cea mai valoroasa solista de folclor a ANSAMBLULUI ARTISTIC CIOCARLIA, orchestra fiind condusa de exceptionalul violonist Marian Alexandru. De asemeni, fiind absolventa a facultatii de teatru muzical, abordeaza cu usurinta muzica usoara, romanta, cantoneta, muzica de pertrecere, muzica din colectia Anton Pann,etc

CRISTINA GHEORGHIU, solista cu o bogata activitate si experienta, a cantat pe cele mai mari scene ale tarii la spectacole de o mare valoare si tinuta artistica cum ar fi cele de la Sala Palatului, Ateneul Roman,din festivaluri ca: Cerbul de Aur, Mamaia, Ioana Radu, Maria Tanase, Crizantema de Aur, spectacole aniversare precum cele ale Ansamblului Artistic Ciprian Porumbescu, s.a. Si-a reprezentat cu cinste tara in festivaluri internationale de mare anvergura precum cel de la Beijing, cu ocazia Olimpiadei din 2008, dar si in Kazahstan, Kirgastan,Canada, Italia, Cypru, Polonia, Grecia, Rusia, etc. A cantat cu tarafuri si orchestre renumite, culminand cu Taraful Gheorghe Zamfir.

Prin natura meseriei si a dragostei pt folclor si muzica populara, CRISTINA GHEORGHIU si-a imbogatit repertoriul care cuprinde foarte multe melodii din toate zonele tarii, pe care le canta cu aceeasi pasiune si acuratete, trecand cu mare usurinta de la stilul moldovenesc la stilurile muntenesc, ardelenesc, banatean sau dobrogean. Astfel ca, in functie de auditoriu, stie sa impleteasca melodiile vechi si nemuritoare ale marilor cantareti cum ar fi Ioana Radu, Maria Tanase, Ion Luican, Maria Lataretu sau Constantin Eftimiu, cu melodiile mai noi ritmate, saltarete, care te invita la joc instantaneu.

CRISTINA GHEORGHIU are o voce grava, catifelata, frumos timbrata, cu un vibrato bine controlat, care ii confera posibilitatea de a aborda cele mai frumoase melodii de auditie si de dans din repertoriul international, inclusiv muzica sarbeasca si muzica greceasca.

In ideea de a ridica la superlativ calitatea prestatiei sale artistice, CRISTINA GHEORGHIU si-a constituit o trupa personala, bine inchegata, omogena, cu multe repetitii si evenimente in palmares, cunoscuta sub numele de Trupa CANTEC ROMANESC, in componenta fiind instrumentisti profesionisti, absolventi ai facultatii muzica. Cu trei suflatori:trompeta, saxofon, clarinet; cu o vioara, un acordeon si clape, CRISTINA GHEORGHIU poate interpreta orice melodie din repertoriul sau.

Pentru muzica de discoteca avem D.J. de top, cu consola si calculator de ultima generatie care mixeaza pt DV, in momentele dintre programele live.

Solista are in palmares mai multe albume scoase pe piata, cele mai reprezentative fiind ,, Haideti fetelor cu mine”, realizat cu Orchestra Lautarii dirijata de maestrul Nicolae Botgros, Desmierdari musicesti” cu cantece din colectia Anton Pann  si ”Of lelita Fevronita” realizat cu inegalabilul dirijor si orchestrator Constantin Arvinte.

in cazul evenimentelor, la cererea organizatorilor, se poate aduce separat un cvartet sau un pianist pentru muzica ambientala la primirea invitatilor cu o sonorizare discreta.

Staful artistic al solistei CRISTINA GHEORGHIU este constituit din inca doi solisti vocali, o solista de muzica populara si un solist de muzica usoara, precum si o trupa de dansatori, cu costumele specifice fiecarui gen muzical abordat. Deasemeni, din punct de vedere tehnic, echipa dispune de instalatie de sunet in doua variante: in aer liber de tip Line aray L’acoustics, iar pentru locatii interioare, instalatie Nexo ( stek). Scena este in trei variante: cu podium ridicat la 40 cm, la 75 cm, sau la 1m inaltime. Este formata din module – butec de dimensiuni 1m X 2m, cu suprafete generale de 6mX4m, 8mX6m sau 12mX10m, toate, cu, sau fara acoperis,in functie de cerere. Luminile inteligente sunt de tehnologie noua,cu leduri de 5W, Pari, Wash-uri, Mouving Head-uri. La toate acestea se adauga jocul de lasere si masina cu gheata carbonica pt fum greu, solicitata aproape intotdeauna la Dansul Mirilor, si nu numai…

CRISTINA GHEORGHIU are toate recomandarile sa o contactati la toate evenimentele artistice unde distractia este maxima si clar, garantata.

Cu drag,

Cristina Gheorgiu

Cristina Gheorghiu